Trænger du til at få skiftet dine slidte gulve? eller mangler du en kompetent tømrer og snedker til at renovere dit nuværende gulv?

Hos Dybdal Byg kan vi rådgive og vejlede dig til at finde frem til dit drømme gulv, som også passer til din bolig. Der er alligevel nogle ting man skal overveje når man vælger sit nye gulv.

Derfor er det en rigtig god idé at have en professionel med, når man skal vælge sine nye gulve. Da der er en del ting at tage hensyn til, fx akustikken i rummet, om gulvet passer til resten af boligen, eller hvor skridsikkert det skal være, skal det være nemt at rengøre og vedligeholde.

Der er rigtig mange faktorer der spiller ind når man skal vælge nyt gulv, og det kommer selvfølgelig også an på hvilket rum gulvet skal være i, fordi der er forskel på alle faktorerne alt efter om det er køkkenet, badeværelse eller soveværelset.

Hvad koster et nyt gulv?

Det kan være rigtig svært at prissætte et gulv, da der er mange forskellige faktorer der spiller ind i forhold til prisen, materialet er en af de faktorer der er afgørende, sammen med antal kvadratmeter.

Man skal selvfølgelig være prisbevidst når man vælger nye gulve, men man skal passe på med at vælge de billigste materialer, da pris og kvalitet hænger sammen.

Hvis man vælger et gulv der er af rigtig god kvalitet, kan det altid godt betale sig at betale en højere pris for sit gulv, da gulvet som udgangspunkt også vil være mere slidstærkt end hvis du køber et billigt gulv, og gulvet vil også holde sig pænere i længere tid.

Kontakt os og få et godt tilbud på et nyt gulv

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du står og mangler en professionel tømrer og snedker til at lægge dit nye gulv, eller hvis du generelt mangler rådgivning i forhold til køb af nyt gulv.

Du er velkommen til at ringe til os på 30 32 76 77 eller sende en mail til dybdalbyg@gmail.com og så vender vi tilbage hurtigst muligt.