Trænger dit hus til en større renovering?

Der kan være mange grunde til at renovere, det kan både være fordi at du synes det trænger til en opfriskning, eller at der rent faktisk er en god grund til en renovering, hvis dit hus trænger til en kærlig hånd.

Hos Dybdal Byg har vi gennem årene været med til at renovere flere boliger, det har været alt fra både mindre opgaver samt større renoveringer.

Vi har mange års erfaring med renovering af boliger i Holstebro, Struer og Herning, og vi kan med garanti også hjælpe dig med dit renoveringsprojekt.

Tømrer og snedker der kan udfører både små og store opgaver

Uanset hvilken renoveringsopgave du står med, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi udfører nemlig alle slags renoveringsopgaver uanset størrelse.

Hos Dybdal Byg tilbyder vi både indvendig og udvendig renovering af boliger, så hvis din bolig trænger til en renovering, så kan vi klare opgaven.

Vi kan stå for totalentreprisen på dit byggeprojekt eller hvis du blot trænger til at få renoveret din bolig. Det kan være alt fra lægning af nye gulve, montering af vinduer og døre eller en renovering af dit badeværelse, køkken mm.

Vi har et godt syn for detaljerne når det drejer sig om renovering af huse, med vores ekspertise er du garanteret kvalitetsarbejde med god holdbarhed samt et flot finish. For vi vil aldrig tilbyde vores kunder noget som vi ikke kan stå inde for.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på renovering

Skal du have renoveret dit hus? eller trænger din facade til en renovering? så kan Dybdal Byg hjælpe dig, vi kan nemlig udfører alle slags tømrer og snedkeropgaver for dig.

Så du er mere end velkommen til at ringe til os på 30 32 76 77 også finder vi sammen en løsning til dig.