Har dit tag fået skader? trænger det til en renovering? eller skal du bare have lagt helt nyt tag? så er der hjælp at hente hos Dybdal Byg, vi udfører nemlig professionel tagrenovering for private og erhvervskunder i Holstebro, Struer og Herning.

Hos Dybdal Byg får du en korrekt udført tagrenovering, som sikrer dit tags levetid og som gør at dit tag bliver pænt igen.

Hvis dit tag har huller og andre skader, kan det på sigt give skader på huset og indeklimaet. Derfor anbefaler vi altid at man får gjort noget ved tagskader så hurtigt som muligt, da det ellers kan medføre en omfattende tagrenovering og komme til at koste rigtig mange penge.

Der er mange ting at tage højde for når du skal have foretaget en tagrenovering, hvis dit tag har taget så meget skade at vi skal skifte 25% af taget, så er det nødvendigt at efterisolere. Der findes nogle energikrav ved større tagrenoveringer som vi naturligvis overholder.

Vi har mange års erfaring med tagrenovering

Hos Dybdal Byg har vi mange års erfaring med tagrenovering, at lægge nyt tag, og generelt at rådgive vores kunder i processen. 

Når du skal have lagt et nyt tag, er det vigtigt at tænke på hvordan det nye tag ser ud i forhold til resten af huset, så det harmonere og passer sammen designmæssigt.

Vi har speciale i alt inden for tagrenovering, nyt tag og vedligeholdelse af tagkonstruktionen. Der er ikke nogen opgaver inden for tagrenovering samt tagarbejde som vi ikke kan tage os af.

Vi tilbyder altid kompetent rådgivning og vejledning angående tagrenovering, du kan derfor trygt stole på os som din kommende samarbejdspartner. Vi sikrer kvalitetsbevidste løsninger til konkurrencedygtige priser.

Få et uforpligtende tilbud på tagrenovering

Har du fået skader på dit tag? eller trænger det bare til en ordentlig renovering? Så skal du være mere end velkommen til at kontakt os på 30 32 76 77 eller sende en mail til dybdalbyg@gmail.com  også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.