Har du en drøm om at, få lavet en træterrasse i din have? og mangler du en professionel til at hjælpe dig med at bygge den? Så er du kommet det helt rigtige sted hen, for Dybdal Byg kan nemlig bygge din drømme træterrasse for dig.

Vi holder til i Holstebro, men kører gerne ud til private og erhvervskunder omkring Struer og Herning og bygger din drømme træterrasse.

Vi har gennem årenes løb bygget rigtig mange træterrasser, og derfor har vi også kompetencerne til at, rådgive og vejlede dig angående dine behov og hvilken form for træterrasse der kunne passe til din have ud fra dine ønsker.

Vi anvender udelukkende kvalitetsmaterialer, som gør at din træterrasse kommer til at holde i rigtig mange år. Vi anvender kun materialer som vi selv kan stå inde for, og vi går rigtig meget op i at vores kunder er tilfredse.

Træterrasser til konkurrencedygtige priser

Uanset om det er en træterrasse med udsigt over din have eller en overdækket træterrasse, så kan vi bygge den for dig. Det er kun dine tanker der sætter begrænsninger for hvordan du vil have din træterrasse til at se ud.

Vi kan også hjælpe med at renovere din nuværende træterrasse, så hvis din nuværende træterrasse trænger til en kærlig hånd, så kan vi hjælpe med at få den genopfrisket så den er ligeså god som ny.

Når du laver en samarbejdsaftale med os, er du sikret professionelt udført arbejde til konkurrencedygtige priser.

Vi lægger et stort arbejde i alle opgaver vi bliver stillet overfor, og vi kræser for detaljerne.

Få et godt tilbud på din kommende træterrasse

Mangler du et godt tilbud på din kommende træterrasse?

Så er du mere end velkommen til at, kontakt os på 30 32 76 77 og så tager vi en uforpligtende snak om mulighederne for at bygge din drømme træterrasse.