Vi tilbyder dig den bedste service udført af professionelle fagfolk

En af de ting vi gør meget i her i firmaet er at løse både små og store opgaver. Med den ekspertise vi har, så er vi i stand til at have blik for detaljen og sikrer et flot finish og lang holdbarhed på vores ydelser. Udgifterne på dit projekt bliver holdt nede.

dims

Udannede fagfolk

dims

Overblik og detaljeorientering

mallerrulle

Flot finish og faglig stolthed

dims

Restaurering af din bolig

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan får jeg et tilbud?

Har du et særligt projekt i tankerne? Vi arbejder ofte på tværs af forskellige opgavetyper, så er det i princippet ligegyldigt hvad du skal have fixet, så kan vi ordne det for dig. Tryk på knappen “hent tilbud” og beskriv, hvad du ønsker. Derefter vil vi kontakte dig.

Har I et bestemt fokus i håndværkerbranchen?

Har du behov for at vi arbejder på tværs af forskellige opgavetyper, så er det i princippet ligegyldigt hvad du skal have fixet, så kan vi ordne det for dig. Dette gælder specielt køkkener, vinduer, døre eller din udvendige facade. Vi kommer gerne fordi og tager en uforpligtende snak om din opgave.

Kan I rådgive mig inden projektstart?

Udover vores høje kompetencer, så kan vi også tilbyde professionel rådgivning, kvalitetsprodukter og generelt vores brede viden om brugbare materialer. Ring til os på 3032 7677 og få en uforpligtende snak om dit kommende projekt. Det koster ikke ekstra.  

Hvem udfører I arbejde for?

Gennem tiden har vi håndteret en bred vifte af projekter for både private og erhverv. Vi tager gerne en snak med dig omkring dit kommende projekt. Kontakt os i dag og hør nærmere.